Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Nakki, keskiarvo 22g51kcal2.5g0.3g4.5g0g
Kananmuna, paistettu 12g24kcal1.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g276kcal9.8g15g19.8g1.2g
Valittu annoskoko96g138kcal4.9g7.5g9.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g69kcal2.5g3.8g5g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.8g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094