Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)35g12kcal1.3g1.5g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g47kcal1.4g8.6g0.3g2.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl9g31kcal1.3g5.8g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g406kcal14.6g78g2g7.8g
Valittu annoskoko96g203kcal7.3g39g1g3.9g
Annoskoko puolitettuna48g102kcal3.7g19.5g0.5g2g
Arvot/100g100g211kcal7.6g40.5g1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271