Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen14g4.9kcal0g1.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g70kcal5.6g5.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko96g35kcal2.8g2.8g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g17kcal1.4g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181