Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g34g10kcal0.4g1.7g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g11g39kcal0.8g2.3g3g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g2.2g9kcal0.2g0g0.7g0g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g269kcal20g8.6g16.6g0g
Valittu annoskoko96g134kcal10g4.3g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna48g67kcal5g2.2g4.2g0g
Arvot/100g100g140kcal10.4g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006