Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.7g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna, paistettu 37g76kcal4.8g0.1g6.3g0g
Pekoni rasvainen 14g51kcal1.6g0g5.1g0g
Ranskankerma Valio16g46kcal0.4g0.6g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g413kcal14.2g3.8g38.2g0.8g
Valittu annoskoko96g206kcal7.1g1.9g19.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g103kcal3.6g1g9.6g0.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240