Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g78kcal0.1g0g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Anjovis 5.9g15kcal1.7g0.6g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.3g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Purjosipuli18g3.5kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio7.3g25kcal1.8g0g1.9g0g
Muna, annos 60g4.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g451kcal17.8g29.8g28.8g2.2g
Valittu annoskoko96g225kcal8.9g14.9g14.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g113kcal4.5g7.5g7.2g0.6g
Arvot/100g100g234kcal9.3g15.5g15g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831