Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.3kcal0.3g1.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g37kcal1.2g5g1g1g
Valittu annoskoko96g18kcal0.6g2.5g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g9kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671