Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g21g43kcal2.2g0.4g3.9g0.6g
Sipuli, tuore4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 27g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Parsakaali, tuore, 257g10g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kiinankaali raaka 100g10g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g153kcal7g11.6g8.4g3.6g
Valittu annoskoko96g77kcal3.5g5.8g4.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal1.8g2.9g2.1g0.9g
Arvot/100g100g79kcal3.6g6g4.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062