Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 18g6.4kcal0.8g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Oivariini, 751.5g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt10g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g9g27kcal2.4g0.2g1.9g0g
Kesäkurpitsa10g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti5.2g15kcal2.6g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g159kcal14g9.6g7.8g2.4g
Valittu annoskoko96g80kcal7g4.8g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g40kcal3.5g2.4g2g0.6g
Arvot/100g100g83kcal7.3g5g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096