Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Oltermanni, perinteinen13g47kcal3.3g0g3.8g0g
Aurajuusto7.5g25kcal1.5g0g2.2g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki18g14kcal2.3g0.4g0.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 6.8g13kcal1.8g0g0.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )6.8g10kcal0.9g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g299kcal26.2g3.8g20g1g
Valittu annoskoko96g149kcal13.1g1.9g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g75kcal6.6g1g5g0.3g
Arvot/100g100g155kcal13.6g2g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062