Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g21g35kcal4g0g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g21g5.2kcal0.7g0.6g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)21g73kcal2.7g14.5g0.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g263kcal17.6g30.8g7.4g1.6g
Valittu annoskoko96g132kcal8.8g15.4g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g66kcal4.4g7.7g1.9g0.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908