Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee44g52kcal9.2g1.1g2.6g0g
Paprika keltainen, annos 40g7.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, tuore20g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2.5g4.8kcal0g1.1g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 1.1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g4.4g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g157kcal20g11.8g5.6g1.2g
Valittu annoskoko96g79kcal10g5.9g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g39kcal5g3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.1g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120