Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Kahvikerma hyla Valio3.1g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g44g79kcal8.3g0g4.8g0g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.6g2.8kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g182kcal17g2.6g10.8g0.8g
Valittu annoskoko96g91kcal8.5g1.3g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g46kcal4.3g0.7g2.7g0.2g
Arvot/100g100g95kcal8.8g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139