Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g33g43kcal6.9g0g1.3g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g5.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)5.5g16kcal1.3g0.1g1.2g0g
Siitakesieni 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)7.2g14kcal0.1g0.1g1.4g0.3g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku5.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl16g56kcal0.3g0.5g5.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g332kcal18g3.6g26.2g1.6g
Valittu annoskoko96g166kcal9g1.8g13.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g83kcal4.5g0.9g6.6g0.4g
Arvot/100g100g172kcal9.3g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236