Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seiti x-tra14g11kcal2.4g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g48kcal5.6g4.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko97g24kcal2.8g2.3g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g12kcal1.4g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.4g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448