Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g4.7g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Makaroni (myllynparas raaka)31g109kcal4g21.8g0.6g1g
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g391kcal22.2g47g12.6g2.2g
Valittu annoskoko96g195kcal11.1g23.5g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g98kcal5.6g11.8g3.2g0.6g
Arvot/100g100g203kcal11.5g24.4g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103