Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g38g75kcal7.5g0g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen28g87kcal2.2g15.2g1.5g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio9g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g391kcal20.4g34.4g17.8g0.8g
Valittu annoskoko97g196kcal10.2g17.2g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g98kcal5.1g8.6g4.5g0.2g
Arvot/100g100g202kcal10.6g17.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946