Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 20g6.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.3g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 21g8.1kcal0g1.7g0g0.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.4g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g81kcal1.4g9.6g3.2g1.8g
Valittu annoskoko97g40kcal0.7g4.8g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g20kcal0.4g2.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g42kcal0.7g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548