Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka24g59kcal2.6g3.8g3.8g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Etikkapunajuuri 7.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g19g62kcal0.4g0.5g6.6g0g
Ranskankerma, Milbona16g46kcal0.4g0.5g4.7g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g407kcal12g13.6g34.4g0.4g
Valittu annoskoko97g204kcal6g6.8g17.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g102kcal3g3.4g8.6g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6.2g7g17.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388