Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g13g17kcal2.6g0g0.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g34kcal2.6g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g122kcal10.8g3.8g7.6g0.4g
Valittu annoskoko97g61kcal5.4g1.9g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g30kcal2.7g1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929