Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g22g17kcal3.5g0.3g0.2g0.1g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 44g46kcal1.7g8.5g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g179kcal11g21.8g4.6g3g
Valittu annoskoko97g89kcal5.5g10.9g2.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g45kcal2.8g5.5g1.2g0.8g
Arvot/100g100g92kcal5.7g11.3g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240