Välimeren kanapata

Kuumenna tilkassa oliiviöljyä hyppysellinen chilirouhetta, lisää joukkoon suikaloidut porkkanat (200 g) ja pilkotut broilerifileet (225 g). Voi käyttää myös marinoituja broilerifileitä.

Hetken kuluttua lisää joukkoon viipaloitua sipulia (50 g). Hauduta kannen alla reilu 15 min, lisää lopuksi päälle 100g kuutioitua fetajuustoa, annan hetken pehmentyä.

Tarjoile heti.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto arla 8% (100g)17g25kcal2.7g0.7g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, tuore33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Broileri rintafile,maustamaton38g39kcal8.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g166kcal23.4g6g5.4g1.8g
Valittu annoskoko97g83kcal11.7g3g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g42kcal5.9g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g86kcal12.1g3.1g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33589