Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 7g38kcal0.1g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.7g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow4.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g378kcal18.4g19.8g25.4g1.8g
Valittu annoskoko97g189kcal9.2g9.9g12.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g95kcal4.6g5g6.4g0.5g
Arvot/100g100g195kcal9.5g10.2g13.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564