KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g22g88kcal18.1g1.6g0.9g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 8.2g26kcal0.9g4.9g0.2g0.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g7.4g42kcal1.7g1.4g3.7g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.8g16kcal1.4g0.3g1g1.5g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Hiiva, 50g3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g464kcal49g16.4g23g4.6g
Valittu annoskoko97g232kcal24.5g8.2g11.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna48g116kcal12.3g4.1g5.8g1.2g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.5g11.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533