Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 31g7kcal0.2g1g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g21g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste13g45kcal3.6g0.2g3.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g184kcal8.6g8.2g13g2.2g
Valittu annoskoko97g92kcal4.3g4.1g6.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g46kcal2.2g2.1g3.3g0.6g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534