Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g12g22kcal0.5g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g57kcal3.8g6g2g0g
Valittu annoskoko97g29kcal1.9g3g1g0g
Annoskoko puolitettuna48g14kcal1g1.5g0.5g0g
Arvot/100g100g30kcal2g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334