Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 39g17kcal0.2g2.5g0.2g1.3g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 28g24kcal0.9g1.2g1.7g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g5.6g18kcal0.6g3.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g215kcal7.2g28g7g4g
Valittu annoskoko97g108kcal3.6g14g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna48g54kcal1.8g7g1.8g1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.5g3.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807