Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 59g25kcal5.8g0.2g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta14g41kcal2.2g0g3.6g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.1g37kcal1.5g0.4g3.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g381kcal19.6g1.8g33.4g0g
Valittu annoskoko97g191kcal9.8g0.9g16.7g0g
Annoskoko puolitettuna48g95kcal4.9g0.5g8.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g0.9g17.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761