Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Sipuli kuivattu 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.3g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g2.5g6.3kcal0.3g1.2g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml19g28kcal0.4g0.5g2.8g0g
Herneet (Apetit)13g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g13g16kcal0.4g3.2g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g30g31kcal1.5g5.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g235kcal15.2g23.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko97g117kcal7.6g11.8g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g59kcal3.8g5.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575