Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)42g53kcal8g1.4g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta1.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma28g34kcal0.9g1.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g214kcal18.4g8g11.8g1g
Valittu annoskoko97g107kcal9.2g4g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g53kcal4.6g2g3g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.1g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787