Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g11g43kcal3.2g0g3.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.5g0.1kcal0g0g0g1.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g1.5g0kcal0g0g0g1.5g
Riisijauho / -hiutale 10g37kcal0.8g8.1g0.1g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g3.2g2.4kcal0.2g0.4g0g2.2g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g8.4g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g463kcal14.2g24.2g33.8g10.6g
Valittu annoskoko97g232kcal7.1g12.1g16.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna48g116kcal3.6g6.1g8.5g2.7g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656