Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 35g14kcal1.2g1.4g0.2g0.7g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g49kcal2.8g4g1.8g1.8g
Valittu annoskoko97g24kcal1.4g2g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g12kcal0.7g1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811