Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow17g17kcal3.9g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sokeri1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g168kcal13.8g10.2g8g0.4g
Valittu annoskoko97g84kcal6.9g5.1g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g42kcal3.5g2.6g2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752