Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 3.1g8.7kcal0.5g0.8g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Tonnikala vedessä 23g25kcal5.3g0g0.4g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7.8g8.6kcal1.4g0.2g0.2g0g
Oliivi7.8g8.6kcal0.1g0.4g0.9g0.3g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.6g7.8kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Soijakastike 3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g220kcal22.2g7.4g10.4g4.8g
Valittu annoskoko97g110kcal11.1g3.7g5.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna48g55kcal5.6g1.9g2.6g1.2g
Arvot/100g100g114kcal11.5g3.8g5.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449