Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g7.8g35kcal1.7g0.1g3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g5.2g15kcal0.9g0g1.2g0g
Bataatti, kuorittu 18g15kcal0.3g3.1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 7.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g10g12kcal2.4g0g0.2g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g10g8kcal0.2g1g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g182kcal11.4g10.8g9.6g2.2g
Valittu annoskoko97g91kcal5.7g5.4g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g46kcal2.9g2.7g2.4g0.6g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740