Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.9g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g1.9g4.1kcal0g1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.6g2.1kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee30g31kcal6.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g110kcal17.6g5.2g1.4g2.4g
Valittu annoskoko97g55kcal8.8g2.6g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g28kcal4.4g1.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.7g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369