Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino10g35kcal2.4g5.5g0.4g0.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g10g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 37g14kcal1.4g1.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g200kcal18.2g18.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko97g100kcal9.1g9.2g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal4.6g4.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g103kcal9.4g9.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381