Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.3g2.8g0g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 16g5.6kcal0.2g0.9g0g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%5.5g6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g125kcal4.4g15.4g4g2.4g
Valittu annoskoko97g62kcal2.2g7.7g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g31kcal1.1g3.9g1g0.6g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902