Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 13g10kcal2.3g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g33g21kcal0.6g3.9g0g0g
Palsternakka 6.6g4.2kcal0g0.8g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g74kcal5.8g9.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko97g37kcal2.9g4.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g19kcal1.5g2.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075