Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Porkkana 128g42kcal0.8g7.1g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Palsternakka 41g26kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 64g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattimurska 158g46kcal0.9g8.4g0.3g3g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g413kcal14.8g59.2g7g24.2g
Valittu annoskoko960g206kcal7.4g29.6g3.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna480g103kcal3.7g14.8g1.8g6.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820