Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3188g122kcal20.7g7.9g0.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)94g677kcal0.1g0.1g75.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal10g68.4g1.2g3.4g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit150g32kcal5g2.9g0g3.8g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g150g278kcal33.1g3g15g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4286kcal175.6g177.8g315g15.6g
Valittu annoskoko960g2143kcal87.8g88.9g157.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna480g1072kcal43.9g44.5g78.8g3.9g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245