Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow251g1379kcal2.3g2.3g150.4g0g
Sokeri 213g865kcal0g212.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1118kcal33.2g228.1g3.9g11.4g
Sokeri 78g315kcal0g77.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g7704kcal89.8g1076.8g323.8g22.8g
Valittu annoskoko960g3852kcal44.9g538.4g161.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna480g1926kcal22.5g269.2g81g5.7g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121022