Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g240g936kcal0g235.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2255kcal8.8g537.4g3.4g22.2g
Valittu annoskoko960g1127kcal4.4g268.7g1.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna480g564kcal2.2g134.4g0.9g5.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731