Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)146g48kcal0.6g9.8g0.4g2.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)424g589kcal47g1.7g44.1g0g
Sokeri 158g640kcal0g157.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 172g591kcal17.5g120.5g2.1g6g
Rypsiöljy 48g422kcal0g0g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4655kcal130.8g597g188.6g16.4g
Valittu annoskoko960g2327kcal65.4g298.5g94.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna480g1164kcal32.7g149.3g47.2g4.1g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566