Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g723g687kcal57.8g101.2g5.1g57.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 70g622kcal0g0g70.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g20g4kcal0g1.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2797kcal124g239.8g152.4g119.8g
Valittu annoskoko960g1398kcal62g119.9g76.2g59.9g
Annoskoko puolitettuna480g699kcal31g60g38.1g30g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678