Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g75g232kcal15g1.1g18.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g75g118kcal12g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1922g1290kcal68.8g65.2g82.4g16.4g
Valittu annoskoko961g645kcal34.4g32.6g41.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna481g323kcal17.2g16.3g20.6g4.1g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419