Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio85g118kcal2.4g5.5g10.1g0g
Pizzamix juusto85g281kcal16.9g5.9g21.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Atria broilerin filesuikale maustamaton169g186kcal38.9g0g3.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl141g507kcal15.5g95.7g6.1g8.4g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g9g25kcal0.8g1.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1922g2481kcal154g231.8g103.6g21g
Valittu annoskoko961g1241kcal77g115.9g51.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna480g620kcal38.5g58g25.9g5.3g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719