Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g2880g4925kcal293.8g77.8g383g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g4800g1680kcal129.6g225.6g24g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1920g3168kcal57.6g76.8g288g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g19546kcal962g760.4g1390g0g
Valittu annoskoko9600g9773kcal481g380.2g695g0g
Annoskoko puolitettuna4800g4886kcal240.5g190.1g347.5g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206