Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3200g5376kcal640g0g320g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1600g880kcal49.6g102.4g32g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g800g2080kcal120g1.6g176g0g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g19024kcal1664g632g1072g152g
Valittu annoskoko9600g9512kcal832g316g536g76g
Annoskoko puolitettuna4800g4756kcal416g158g268g38g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570