Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2700g779kcal27g124.2g8.1g48.6g
Kaali, valkokaali2700g570kcal32.4g91.8g5.4g56.7g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g3345kcal150g547.2g31.8g251.4g
Valittu annoskoko9600g1673kcal75g273.6g15.9g125.7g
Annoskoko puolitettuna4800g836kcal37.5g136.8g8g62.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612